Al 100-lea pacient vindecat de Covid-19 în Spitalul Clinic al MSMPS! Cel mai bun cadou pentru pacient și colectivul instituției în ajunul sărbătorilor Sfintelor Paști!

image

Este semnificativ faptul, că al 100-lea pacient este un lucrător medical care a activat în linia întîi a luptei cu Covid-19. Dna Larisa Florea este felcer la punctul AMU Talmaz din raionul Ștefan Vodă și de repetate ori a deservit chemări de urgență, inclusiv și la persoanele suspecte la Covid-19. Este o mare bucurie atît pentru pacientă, cît și pentru colectivul secție, în care Dumneaei s-a tratat, că maladia s-a finalizat cu însănătoșire și colega noastră v-a putea întîlni sărbătorile Sfintelor Paști în sînul familiei. Să-i dorim multă sănătate!

Totodată, este îmbucurător și faptul că la moment, numărul pacienților, care în perioada 07-18 aprilie s-au tratat în instituția noastră și au terminat tratamentul cu însănătoșire, a atins cifra de 107, sau circa 30% din numărul pacienților vindecați pe țară.

Foto: Dna Larisa Florea împreună cu șeful secției de neurologie, iar actualmente boli infecțioase nr.10, dl Victor Celac și asistenta medicală dna Maria Pancenco