Mulțumim pentru donații de echipament medical

image

IMSP Spitalul Clinic al Ministerului Sănătății a beneficiat de ajutor umanitar: 17 paturi funcționale cu saltele, 200 plapume, 6 cărucioare medicale, 40 cutii cu dezinfectanți, 29 scaune, 7 dulapuri, 10 cutii cu șorțuri medicale, 3 palete cu servețele pentru curățenie.

Echipamentele medicale au fost donate de către Asociația SMHO din Olanda în colaborare cu Asociația Obștească  CICD “PHOENIX”.

“Deja de câțiva ani sunt în domeniul umanitar. Cunoscând situația în țara noastră am simțit dorința de a mă implica și ajuta instituțiile medicale și educaționale. Am început să colaborez cu alte Asociații din Belgia, Olanda, Italia, Elveția și chiar de peste ocean cu Carolina de Nord. Îmi doresc condiții mai bune pentru instituțiile de stat pe care le avem”,menționează dna Irina Rusanovschi, președinta Asociației CICD “PHOENIX”.

Directorul IMSP Spitalul Clinic al Ministerului Sănătății, dl Igor Curov le mulţumește tuturor celor implicați în proces, în special dnei Irina Rusanovschi și menţionează că aceste dispozitive medicale sunt foarte necesare și binevenite pentru instituţia pe care o gestionează.

În acest context, aducem mulțumiri tuturor, celor implicați în proces, pentru aportul și susținerea cadrelor medicale în procesul acordare a asistenței medicale de înaltă calificare a pacienților internați în IMSP SCMS.